Kivülálló

A budai luxuspszichiáter esete a perverzióval

Még ősszel ért egy kisebb trauma az életemben, amiről beszélni szerettem volna egy olyan emberrel, aki teljesen elfogulatlanul, kívülről lát dolgokat, a barátaim már nem tűntek hitelesnek. Első próbálkozásra az SZTK pszichológusához mentem tanácsért, akit szegénykémet nyugdíjból rángattak vissza munkaerő híján, és azon kívül, hogy horror összegeket gombolt le az államról az “ellátásom” okán, annyit… Tovább »

” A prémbe burkolt bánat ” – Léda misztikuma

Ady Endre 1912-ben a Nyugat hasábjain bocsátotta el híressé vált versével ( Elbocsátó szép üzenet ) Diósy Ödönné Brüll Adélt – azaz Lédát, élete nagy szerelmét, múzsáját, sorsának jobbá tevőjét… Hogy Ady Csinszka mellett nem sokkal később ( csupán néhány év erejéig ) megtalálta a nyugalmat és a boldogságot, azt mindannyian tudjuk Ady verseiből, tanulmányainkból,… Tovább »

5 jel, hogy a párod életét éled

A körülöttem élők elég nagy arányban vannak ezzel így – főleg a hölgyek. Kívülállóként látom, úgyhogy összeszedtem, mik a legrelevánsabb jelek arra, hogy a párod élete előrébb van a tiednél. Lebegtetsz – mindent és mindenkit. Egy ebédet sem mersz lefixálni a legjobb barátnőddel, mert benned van a félelem, hogy mi van, ha a párod épp… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!