Kivülálló

A budai luxuspszichiáter esete a perverzióval

Még ősszel ért egy kisebb trauma az életemben, amiről beszélni szerettem volna egy olyan emberrel, aki teljesen elfogulatlanul, kívülről lát dolgokat, a barátaim már nem tűntek hitelesnek. Első próbálkozásra az SZTK pszichológusához mentem tanácsért, akit szegénykémet nyugdíjból rángattak vissza munkaerő híján, és azon kívül, hogy horror összegeket gombolt le az államról az “ellátásom” okán, annyit… Tovább »

Hogyan tovább, ha elhagyott?

Egyszer csak eljöhet a pillanat… Derült Égből villámcsapásként ér, hogy már nem te vagy a mindene, és látszólag érzelmek nélkül kilép kettőtök szövetségéből, s hamarosan egy másikkal teljesen új életet kezd. Ott állsz, döbbenten, egyetlen emberként a világon, akinek a feje felett cinikus mosolyú felhőből hullik az eső – tele vagy kérdésekkel, de csak ázol… Tovább »

Miből tudhatod, hogy nem értékel a párod?

Egy harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat ismérve egymás szeretete, tisztelete – szerelem ide vagy oda, egymás értékelése nélkül nem működne. Nagyon sok olyan kapcsolatot látok, ahol a szerepek nem egyenlőek, és valamelyik fél idővel teljesen elértéktelenedik a helyzetben.  Íme néhány gondolat, amiben ha magatokra ismersz, talán erősíteni kéne a mérleg feléd eső oldalát; Napközben sosem kezdeményez hívást,… Tovább »

Felajánlotta, hogy megcsalja velem a feleségét…

Felajánlotta, hogy megcsalja velem a feleségét – a neves, jóképű, híres-hírhedt, középkorú közszereplő pasinak a képébe nevettem. Ja, hogy ez már így megy? Én lennék a kegyelt, aki megkapja a lehetőséget, hogy egy óra erejéig, egy belvárosi luxusszállodában boldoggá tehessem az asszony háta mögött? Ma már ezzel a mondattal ismerkednek a férfiak? Vagy az ismertség… Tovább »

5 jel, hogy a párod életét éled

A körülöttem élők elég nagy arányban vannak ezzel így – főleg a hölgyek. Kívülállóként látom, úgyhogy összeszedtem, mik a legrelevánsabb jelek arra, hogy a párod élete előrébb van a tiednél. Lebegtetsz – mindent és mindenkit. Egy ebédet sem mersz lefixálni a legjobb barátnőddel, mert benned van a félelem, hogy mi van, ha a párod épp… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!